Wedstrijdreglement Kampioenschap van Roosendaal 2018 

Aansprakelijkheid 

 • De deelnemer neemt op volledig eigen risico deel aan deze wielerwedstrijd.
 • De organisatie stelt zich niet verantwoordelijk van mogelijk opgelopen letsel en of materiële schade tijdens deze wielerwedstrijd.
 • De minimale leeftijd grens voor deelname aan het Roosendaals kampioenschap is 16 jaar.
  Het dragen van een valhelm tijdens de wedstrijd is verplicht.

 

Deelname alleen voor trimmers 

 • Het Roosendaals kampioenschap betreft een open kampioenschap, dus trimmers van buiten de gemeente Roosendaal kunnen ook deelnemen maar kunnen geen Roosendaals kampioen worden.
 • Alleen mensen wonende en of geboren in de gemeente Roosendaal kunnen Roosendaals kampioen worden.
 • De deelnemer aan het Roosendaals kampioenschap is geen licentie houder van een wielerbond in Nederland en of in het buitenland.
 • De deelnemer aan het Roosendaals kampioenschap heeft vooraf gaande aan deze wedstrijd ook niet op dagkaarten en of daglicenties deelgenomen aan wielerwedstrijden, in het jaar waarop het kampioenschap verreden word.
  Dit geldt niet voor wedstrijden die eenzelfde karakter dragen binnen de gemeente Roosendaal zoals het Nispens kampioenschap en de hel van de pin enz. En of wedstrijden in andere disciplines zoals bijvoorbeeld mountainbikewedstrijden (City Mountainbikechallenge).
 • Renners die in het bezit zijn van een zogenaamde basis licentie van de KNWU, en een of meerdere Funklasse wedstrijden hebben gereden, worden bij de Volksronde in de Open Klasse geplaatst, en kunnen dus niet deelnemen aan het Roosendaals Kampioenschap.

 

De inschrijving sluit 22 juli 2018

Het is dus niet meer mogelijk om tijdens de wedstrijd dag in te schrijven.

Op de website van de stichting volksronde staat het deelnemersveld, het staat een iedere deelnemer vrij om gedurende een week voor aanvang van het kampioenschap bij de organisatie bezwaar te maken tegen deelnemers die toch blijken wedstrijden te hebben gereden en of afwijken van het wedstrijd reglement. De organisatie beslist te allen tijde of desbetreffende deelnemer wel of niet mag deelnemen aan het kampioenschap van Roosendaal.

De organisatie behoud zich te allen tijde het voorrecht om van het bovenstaande af te wijken als er sprake is van te geringe deelname aan het Roosendaals kampioenschap.

De organisatie kan de uitslag ten alle tijden aanpassen als blijkt dat deelnemers niet voldoen aan het reglement van het Roosendaals kampioenschap.

Save the Date! 3 augustus - Volksronde Roosendaal 2019

Save the Date! 3 augustus
Volksronde Roosendaal 2019

De Volksronde Roosendaal vindt dit jaar plaats op zaterdag 3 augustus. We hebben weer een paar mooie verrassingen in petto voor u. Houdt deze website en onze Facebookpagina in de gaten. Het programma en inschrijving volgen.